petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan “tvrd“ meč u Poljskoj?

Ekipe Sokol Aleksandrow Lodzki i Pelikan Lowicz sastaće se ove subote, u okviru 20. kola poljske III Lige (Grupa I), a taj duel je na programu tačno u podne.

Sokol se uoči današnjeg duela nalazi na 17. poziciji, dok na svom kontu ima samo 14 bodova jer je na 18 odigranih utakmica upisao 2 pobede, 8 remija i 8 poraza.

Pelikan zauzima jedno mesto iznad današnjeg protivnika i ima 3 boda više, tj. ukupno 17, koje su osvojili zabeleživši 3 pobede, 8 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Sokol Aleksandrow L. – Pelikan (www.flashscore.com)

Iako ovosezonske utakmice Sokola i Pelikana nisu poznate kao preterano “tvrde“, situacija je potpuno drugačija kada su u pitanju njihovi međusobni dueli. Ove dve ekipe su na poslednjih 7 susreta uspele da postignu samo 5 golova, a čak četiri meča su završena sa potpuno mirnim mrežama.

Za nastavak ovog niza i osmi vezani “0-2“ se nudi kvota 1,90, a interesantan izbor bi mogao da bude i čist “X“ po kvoti 3,30, s obzirom na to da je čak 6 od navedenih 7 utakmica završeno nerešenim ishodom. Hoće li golmani i ovog puta biti na visini zadatka?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje