utorak, 28. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedna goleada u Gvatemali?

U okviru 13. kola Lige Nacional Gvatemale (Clausura) odigraće se utakmica između Sanaratea i Iztape, koja je na programu od 21 sata po našem vremenu.

Sanarate se pred večerašnji susret nalazi na 9. poziciji s obzirom na to da je od početka Clausure osvojio 13 poena i ostvario 3 pobede, 4 remija i 5 poraza.

Iztapa, sa druge strane, ima ukupan skor od 4 pobede, 4 remija i 4 poraza, pa se nakon 12 odigranih kola nalazi na 6. poziciji i to sa ukupno 16 bodova.

Međusobne utakmice: Sanarate – Iztapa (www.flashscore.com)

Najzanimljivija stvar u vezi sa ovim ekipama jesu upravo njihovi međusobni okršaji. Naime, Sanarate i Iztapa su se prvi put sastali u avgustu 2018. godine da bi od tada odigrali ukupno 8 utakmica na kojima su uspeli da postignu čak 35 pogodaka.

Zahvaljujući takvom nizu rezultata svaki put su bili dobitni tipovi “GG“ (1,75) i “3+“ (2,00), pa samim tim i “GG3+“ koji se sada plaća odličnom kvotom 2,40.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje