petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedna goleada u Portugalu?

Sa početkom od tačno 12 časova odigraće se utakmica 14. kola portugalske Lige 2 u kojoj će snage odmeriti ekipe Benfica B i Oliveirense.

Benfica B na današnji meč stiže kao 14. ekipa na tabeli jer je od početka sezone sakupila ukupno 13 bodova i zabeležila 4 pobede, 1 remi i 8 poraza.

Oliveirense, sa druge strane, ima skor od 2 pobede, 4 remija i 6 poraza zbog čega sa 10 osvojenih poena zauzima 16. mesto na tabeli ove lige.

Međusobne utakmice: Benfica B – Oliveirense (www.flashscore.com)

Na poslednjih 7 međusobno odigranih utakmica fudbaleri Benfice B i Oliveirensea su bili i više nego raspoloženi za postizanje golova pa su se tokom tog perioda mreže zatresle ukupno 25 puta ili prosečno čak 3,57 puta po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan za redovan prolaz tipa “3+“ (1,95), dok smo tip “GG3+“ (2,35) mogli da naplatimo na čak 5 od 7 utakmica. Šta vi mislite, hoće li Portugalci i danas biti efikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje