Advertisement

U terminu od 17 časova, očekuje nas utakmica 4. kola portugalske „Ledman Pro (Segunda)“, u kojoj će snage odmeriti Gil Vicente i Uniao Madeira!

Gil Vicente se trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli sa 4 osvojena boda i gol razlikom 4:4. Nakon tri odigrana kola, ekipa ima skor od (jedne pobede, jednog nerešenog ishoda i jednog poraza). Pred svojim navijačima Gil Vicente je odigrao samo jedan meč, a u okviru 2. kola poraženi su od Cove (1:2).

Madira je odlično započela šampionat, a trenutno se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 7 osvojenih bodova i gol razlikom 6:1. Posle tri odigrana kola “Unionisti” imaju skor od (dve pobede i jednog remija). Jedini “loš” rezultat do sada Madeira je imala na strani, kada je gostovala Bragi B, a taj meč završen je podelom bodova (1:1).

30.07.17 CUP U. Madeira Gil Vicente 2 : 1
14.05.17 SL U. Madeira Gil Vicente 5 : 1
21.12.16 SL Gil Vicente U. Madeira 2 : 1
16.07.14 CF U. Madeira Gil Vicente 1 : 3

Dueli ove dve ekipe su u prošlosti znali da budu jako efikasni, a na prethodna 4 susreta (u svim takmičenjima) imali smo prilike da gledamo goleade. Gledajući na prethodna 4 meča, svih 4 puta bio je prolazan “tip 3+“.

Ukoliko se odlučite da odigrate na ovaj meč tip 3+, kladionica Maxbet nudi odličnu kvotu u visini od 2,20Srećno!

Nešto sigurnija varijanta može biti tip 2+, a kladionica Maxbet nudi kvotu u visini od 1,35. Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here