četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li Parma može korak bliže povratku u Seriju A?

Večeras u 20:45h sastaju se Parma i Pordenone, na neutralnom terenu, u okviru polufinalne utakmice plej – of takmičenja Lega Pro, treće lige po rangu u Italiji. Lega Pro je podeljena u 3 grupe po 20 timova koji nakon regularnog dela sezone igraju plej – of za ulazak u Seriju B. U grupi B, regularnog dela sezone, takmičili su se današnji protivnici i ekipa Parme je uspela oba duela da reši u svoju korist. Parma je na domaćem terenu slavila rezultatom 3 – 2 dok je u drugoj utakmici na terenu današnjeg protivnika slavila sa 4 – 2.

Parma beleži dobre rezultate tokom sezone osvojivši 70 boda na 38 utakmica, ostvarivši 20 pobeda uz 10 remija i 8 poraza. Stefano Morone, trener Parme, danas neće imati poteškoća pri sastavljanju tima pošto su mu svi igrači na raspolaganju. Treba još naglasiti da je Parma bez poraza u okviru plej – of takmičenja ostvarivši 3 pobede i 1 remi.

Pordenone je u okviru Lega Pro takmičenja ostvario rezultat od  19 pobeda uz 9 remija i 10 poraza. Bruno Tedino, trener Pordenonea, imaće velikih poteškoća pri sastavljanju današnjeg tima zbog odsustva dva najefikasnija igrača Rašida Arma (36/17) i Emanuela Beretonia (30/11) usled povreda, takođe neće moći da računa na Mirka Stefania (35/0) koji odrađuje suspenziju. Povrh svega, trener Bruno neće voditi ekipu sa klupe usled suspenzije koju je zaradio na jednom od prethodnih mečeva.

Kladionica Max Bet daje kvotu 1,85 na pobedu domaćina.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje