petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li se Sidnej vraća na pobednički kolosek?

U Australiji je žestok ritam, igraju se kola na svakih par dana. Eto tek nakon što je završeno 14to kolo u subotu,eto u ponedeljak je na programu 15to.

Kolo će otvoriti Brizbejn i Sidnej.

Brizbejn u ovaj meč ulazi u dosta lošem raspoloženju. U poslednjih 5 kola uzeli su samo 4 boda,a na svom terenu imaju tri vezana poraza. Posebno je deprimirajući poraz u prošlom kolu gde su bili objektivno bolji rival od Vonderersa, napadali su ceo meč,stvarali šanse,a izgubili 2-0.Takvi porazi su najgori i  loše utiču na samopouzdanje. Problemi sa sastavom manje više nepromenjeni. Izostaje veliki broj igrača,jedina promena je to što se u tim vraća Bautheac.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Bautheac

Izostanci: Theo, Papadopulos, Holman, North, McKaj, Calleti, D’Agostino, Franjić

Sidnej je u prošlom kolu remizirao i tako prekinuo seriju od 7 vezanih ligaških pobeda. Sidnej jeste realno suviše dobar za ovu ligu,makar u ovom trenutku,što tabela i dokazuje. Imaju 8 bodova više od drugoplasiranih Džetsa. Stil igre koji oni igraju se u mnogome razlikuje od ostalih ekipa. Tačno se vidi da im napad predvode dva igrača koja su veći deo svojih karijera igrala u Evropi.Naravno da je reč o Mirzejevskom i Ninkoviću. Napadač Bobo igra sjajno u poslednje vreme i zadavaće ogromne muke klimavoj odbrani Rora.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Brosque

Izostanci: Grant

Predlog za klađenje: Sidnej je favorit na ovom meču. Brizbejn je u dosta lošoj formi, imaju problema sa odbranom i to nije nešto što može da ih teši pred meč sa jednim od najboljih napada u ligi. Ne treba ni zaboraviti da je Sidnej imao mnogo više dana za odmor, oni su svoj meč igrali u sredu,dok je Ror igrao u petak.

Tip: pobeda Sidneja @1.60

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje