petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li Srbija protiv Rumunije nastavlja u istom ritmu?!

Danas startuje novo izdanje vaterpolo svetske lige u kojoj će Srbija pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle sezone. U 1. kolu grupe A u Zrenjaninu će se u terminu od 19 časova sastati reprezentacije Srbije i Rumunije.

Srbija će na Rumuniju u najjačem sastavu, pa će Rumima i ovog puta biti teško da postignu više od 5 gola. Na spisku selektora Dejana Savića se nalaze: golmani Gojko Pijetlović i Branislav Mitrović, i igrači: Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Strahinja Rašović. Selektor je pred utakmicu sa Rumunijom izjavio: „Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još nije poznat domaćin takmičenja, pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta, odradimo dobro i treninge i utakmicu“.

14.02.17 WL Rumunjska Srbija 4 : 9
11.03.14 WL Rumunjska Srbija 4 : 7
06.08.12 OG Rumunjska Srbija 4 : 12
08.12.09 WL Rumunjska Srbija 5 : 7

 

Ako i danas dve reprezentacije odigraju na malo golova, za igru manje od 22.5 gola sportska kladionica MaxBet daje kvotu od @1.85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje