petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li Totinhem već može da slavi prolazak u narednu rundu takmičenja!?

Danas su na programu bila dva meča 1/8 finala Lige Evrope, a ekipa Totinhema savladala je Borusiju Dortmund sa čak 3:0 i tako čini se već obezbedila plasman u nastavak elitnog takmičenja.

U prvom delu igre nismo videli previše šansi, dve na strani gostiju kada je Loris odlično reagovao na pokušaj Zagadua, kao i posle udarca Dilejnija. Dok je šansu za Totinhem promašio Lukas Moura na samom startu meča.

Mrežu ,,milionera“ načeo je Son Heung Min na asistenciju Verthongena u 47.minutu utakmice, na 2:0 povisio je Vertongen na asistenciju Auriera, dok je konačnih 3:0 postavio Ljorente, koji je samo dva minuta ranije kročio na teren i iskoristio sjajnu asistenciju Eriksena.

Menadžer Totinhema, Poketino je posle meča izjavio: ,, Neću da kažem da je moj tim bio nervozan u prvom delu igre, ali je drugo poluvreme bilo mnogo bolje. Na poluvremenu smo im ukazali na par grešaka koje su mogle da budu drugačije urađene. Pokušali smo da pomognemo timu da donosi prave odluke i to se završilo na najbolji način. Morate imati i sreće. Bio je ovo težak meč o početka, jer nismo imali posed, mučili smo se da dođemo do našeg stila, ali je drugo poluvreme bilo fantastično. Posle gola počeli smo da igramo sa mnogo više samopouzdanja.“

Trener Dortmudna, Lusijan Favr je izjavio: ,, Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i oni nam nisu stvorili mnogo šansi. Dobro smo se branili i išli u kontranapade. Izgubili smo posed, a to je nešto što nisam želeo da se desi. Iskoristili su to odmah i tako smo im poklonili ovaj meč. Moramo da analiziramo grešeke i da radimo na njihovom ispravljanju.“

https://www.youtube.com/watch?v=FVIc8_QF8Ak

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje