petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da mu nije mnogo tri undera u nizu?

Danas su na rasporedu polifinalni mečevi na turniru u Ženevi, i mi ćemo našu pažnju usmeriti na oba meča. Prvi polufinalni par čine Čileanac Nikolas Jari i Moldavac Radu Albot.

Kladionice su postavile egal meč sa čim se aspolutno slažemo, i po nama ovaj meč teško može da se završi posle dva seta. Iz tog razloga igramo over, a ima još nekoliko razloga zbog kojih je over najbolja opcija.

Pre svega istakli bismo različit stil igre kod ova dva igrača. Jari je igrač koji igra kratke poene. Servisom rešava veći deo posla u poenu, a sa druge strane na riternu je jako slab. Ova podloga u Ženevi je nešto brža tako da servis ima nešto veću ulogu iako je šljaka.

Albot je igrač koji takođe poseduje dobar servis, ali je mnogo mnogo bolji u polju od Jarija. On je ovde pobedio Londera, Džumhura i Sonega, tri klasična linijaša, te je potvrdio našu tezu. On će težiti da produži poen i vrlo verovatno će mu to poći za rukom.

Druga stvar je Nikolas Jari i njegova statistika koju je ruku na srce unazadio na ovom turniru, ali je i dalje više nego solidna. Naime, Jari je ove sezone odigrao 27 mečeva koji su se igrali na dva dobijena seta, i 20 je otišlo u over, a još tri su ostala tačno na margini. Zaista, jasan pokazatelj da njegovi mečevi idu u over, a pošto danas ima ozbiljnog protivnia verujemo da neće dobiti lako kao prva tri meča, ako uopšte bude i dobio.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje