Možda smo malo preterali sa naslovom kada smo rekli da biste bili milioneri, ali definitivno biste imali veću banku (kasu) od igranja na njih.

Od 17. januara, odgrali su 11 mečeva i svih 11 su pobedili! Drže najdužu seriju pobeda ove sezone u NBA. Pre 3 nedelje, rukovodeći sa Floride su hteli da tankuju i igraju kako bi dobili što boljeg pika na Draftu, a sada su samo 3 pobede od pozicije koja vodi u Plejof!

Verujemo da znate da pričamo o Miami Heat-u koji trenutno ima 22 pobede i želju da se nađe u Plejofu. Cleveland i LeBron James će možda biti protivnik, i taj meč biće i više nego dobra uvertira za pakleni Plejof. Međutim, otom potom, ostalo je još 30 utakmica i sve je moguće.

Hassan Whiteside i Tyler Johnson (izvor: Miami Heat)

Goran Dragić i Dion Waiters čine dinamični duo bekova koji igra fenomenalno u seriji od 11 pobeda. Slovenački plejmejker beleži 23,8 poena i 6,7 asistencija i pravi je lider ekipe. Waiters je rešio par utakmica šutevima u poslednjim sekundama, a izgleda je stekao potrebni pobednički instink igrajući prvo sa LeBronom u Clevelandu, a potom i sa Durantom u Oklahomi. Zanimljivo je da Okaro White još uvek nije izgubio meč u svojoj profesinalnoj karijeri u NBA od kada je potpisao 17.1, a zaslužio je i ugovor na 2 godine.

U seriji su između ostalog pale i najbolje ekipe poput Houstona, Golden Statea, a videćemo koliko će pobednička serija trajati.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here