subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da ste pratili PREMIUM u Piramidi, sada biste imali 1250evra!

Da ste pratili portal Sportske Novosti net, i igrali Piramidu na predloge iz PREMIUMA, sada biste sa početnih 200 dinara uloga (1.8e) imali 150 000 dinara (1250e)!

Celokupnu istoriju PREMIUM-a možete pogledati klikom na link.


Za svaki premium članak vam je potreban kredit kako biste ga videli. U mogućnosti ste da kupite neki od sledećih paketa:
30 kredita po ceni od 5 eura, 
70 kredita po ceni od 10 eura,
170 kredita po ceni od 20 eura,
čime otključavate Premium vesti uglavnom po principu 2 ili 3 kredita = 1 premium vest (ukoliko nije drugačije naglašeno u samoj Premium vesti). Gledali smo da cena bude ona simbolična jer praktično vrednu informaciju dobijate po zaista simboličnoj ceni, iznos za koji čak ni ne možete uplatiti tiket. Uz svaku Premium vest je informacija i koliko ona vredi kredita. Klikom na dugme “Želim da iskoristim svoj kredit i pogledam ovu Premium vest” će vam sa vašeg stanja biti oduzeto onoliko kredita koliko je naznačeno da ta vest vredi i potom ćete moći pročitati vest (neće vam se oduzimati kredit ukoliko ponovo posetite tu istu vest).

NAČINI PLAĆANJA:

Ukoliko želite da postanete naš Premium korisnik, javite nam se na e-mail [email protected], navodeći iz koje ste države i koji način uplate želite da koristite.

U ponudi su trenutno Paypal ili Skrill za sve zemlje, kao i Western Union, dodatno za korisnike iz Srbije PostNet ili eBanking, uplata na nalog kladionice Maxbet, za Makedoniju uplatu iz banke na denarski račun, kao i paysafecardom!

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje