petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojs – Filadelfija Igls – Najava meča

Sveamerička ekipa Dalas Kaubijsa će na svom stadionu dočekati večitog rivala Filadelfiju Iglse. Iako su ove sezone malo toga pokazali, ovaj duel će sigurno biti spektakularan, jer je winn or die za oba tima. Ko pobedi ima šansu za plej of, a ko izgubi može da počne sa pripremama za sledeću sezonu. Prema kladionicama blagi favoriti su Filadelfija Iglsi sa kvotom 1,65, a margina na poene iznosi 49,5.

Dalas Kaubojsi:

Kaubojsi kao i uvek u svaku sezonu ulaze sa najvišim mogućim ambicijama, ali po nekom nepisanom pravilu ostanu bez ičega. Tako je bilo i ove sezone i zaista, sve je izgledalo kao da Dalas ide daleko. Doveden je novi trener, ekipa je pojačana u svim linijama tima, ali se nije dalo. Neki nesrećni porazi na startu sezone su destabilizovali tim, povredio se i startni kvoterbek Dak Preskot i ekipa je otišla u potpuno sivilo. Na scenu je stupio Endi Dalton koji na početku nije pokazao mnogo, ali kako je sezona odmicala i on je bio sve bolji. Na sreću Dalasa situacija u diviziji je takva da su i dalje u igri i to je najbitnije.

Što se forme tiče Dalas je vezao dve pobede, a posebno je bila impresivna ona iz prethodnog kola kada su pobedili San Francisko 49erse.

Filadelfija Iglsi:

Ništa manje turbulencija nije bilo u gradu bratske ljubabi. Filadelfija Iglsi kao po običaju kubure sa povredama i tako je bilo i ove sezone. U svim linijama tima Iglsi su imali povređene igrače i to je rezultovalo da igraju jako loše. Kvoterbek Karson Venc je bio izložen propusnim batinama od protivničkih odbrana i to nije ličilo ni na šta. Koliko je to bilo loše potvrđuje i činjenica da je glavni trener Dag Pederson bio primoran da promeni kvoterbeka i za startera postavi Džejlena Hrtsa. Hrts je uneo tu neku novu pozitivnu energiju i Fila je počela da igra. Uspeli su da pobede Nju Orleans, a malo je falilo da pobede i Arizonu. I oni slično kao i Dalas imaju svoju računicu i svakako postoji šansa da i oni igraju plej of i ove sezone, a da bi se to desilo Fila mora da dobije oba meča.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Na ovoj utakmici možete očekivati sve, ali bukvalno sve. Očekujemo jednu veliku borbu za svaki jard na terenu, jer je ulog preveliki. Mi prednost dajemo Filadelfiji samo zbog trenera Daga Pedersona. To je čovek koji iz godine u godinu radi sa okrnjenim sastavom, ali uprsko tome pravi sjajne rezultate. Pokazao je određenu dozu hrabrosti kada je franšiznog kvoterbeka zamenio rukijem i to mu se isplatilo. Fila igra mnogo bolje pod Džejlenom Hrstom i to rezultati pokazuju. Momak je uneo neku ludačku energiju u tim i svi ga prate iako je ruki.

Dalas na papiru ima jaču ekipu, ali to je samo papir. Njihov trener je pokazao ove sezone da je možda i najslabija karika u ovom timu. Odbrana Dalasa je takoše lošija po svim paramtrima od odbrane Filadelfije. Dalas spada među najgore odbrane u ligi i to će svakako doneti prevagu u ovoj utakmici.

Predlog za klađenje: Filadelfija više od 25,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje