četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojs – San Francisko 49ers – Najava meča uz predlog za klađenje

Nastavljamo sa plej ofom u NFL ligi. Drugi meč na današnjem programu odigraće Dalas Kaubojsi i San Francisko 49ersi.

Kladionice blagu predost daju Kaubojsima sa kvotom 1,63, dok je margina za poene postavljena na 50,5 poena.

Meč je jako težak za prognozu. Naše neko razmišljenje ide ka San Francisku, jer sve oko Dalasa je prenapunpano. Da, ove sezone igraju dosta bolje, ali ni priližno dobro koliko ih mediji hvale.

Mi se okrećemo specijalima, a konkretno smo izabrali jednog igrača San Franciska. Radi se od Dibu Samjuelu, a mi konkretno igramo da će imati više od 29,5 istrčanih jardi.

Iako igra na poziciji hvatača Dibo Samjuel u sistemu Kajla Šenehana i te kako učestvuje i u igri po zemlji. Ima nekoliko razloga zašto treba igrati Semjuela.

1) Kvoterbek San Franciska Džimi Garopolo je pre neku nedelju povredio prst na bacačkoj ruci. Jasno je kao dan da se to nije saniralo kako treba i da se igra kroz određenu bol. Da bi se kvoterbeku olakšalo više akcija se zove po zemlji.

2) Pomenuti Garopolo nije kvoterbek u kog možete da se pouzdate i zbog toga mi smo mišljenja da će Šenehan spremiti mnogo trik akcije za trčanje.

3) Margina na prvog trkača San Franciska Elejdžu Mičela je 82,5 i to je mnogo. Naravno, ono ovo može da prebaci, ali niko na svetu ne zna u kom smeru će ići utakmica i za to ne želimo da rizikujemo na tako visoku marginu.

Ova margina za Semjuela je korektna, jer može se istrči iz 5-6 nošenja koliko Dibo ima u poslednjih nekoliko utakmica.

Semjuel je na prethodne tri utakmice imao 45, 19 i 32 jarda. Za njega će sigurno biti bar jedan paket od 5-6 akcija za trčanje i na njemu je da odradi posao.

Odbrana Dalasa je solidna, ali ništa više od toga.

Predlog za klađenje: Dibo Samjuel više od 29,5 istrčanih jardi 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ovaj predlog možete odigrati u kladionici Balkan bet.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.ninersnation.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje