petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojsi – Fudbalski Tim iz Vašingtona – Najava meča

Korak napred, nazad dva. Tako bismo nazavali ovu NFL sezonu koja nije bila nikad gora. Koronavirus, učestale povrede i još mnogo toga su umnogome uticale na ishod utakmica, a samim tim i na naš procenat pogođenih i promašenih tipova. Daleko od toga da smo zadovoljni, i u skladu sa tim nešto mora da se menja. S ozbirom da smo ušli u drugu polovinu sezone napravljen je presek, a on izgleda ovako:

Igrači: 26/41 pogođenih tipova 63%
Fiksevi: 24/56 pogođenih tipova 42%

Da, i za nas je ovo iznenađujuće, jer je jači procenat pogođenih tipova na igrače. Verujte da je vraški teško pogoditi igrača u NFL-u i ne može se porediti sa NBA. U skladu sa tim uz svaku najavu NFL utakmice ide predlog fiks i predlog igrača, a vi odlučite šta vam se čini boljim.


Drugi meč u okviru Thanksgiving day-a u Americi nam donosi večiiti derbi između Dalasa i Vašingtona. Nekada se to zvao duel između kauboja i Indijanaca, ali kada je Vašington rešio da promeni ime i ta tradicija je pala u vodu. Oba tima u ovaj duel ulaze nakon ostvarene pobede i ima veliki značaj, jer je stanje u diviziji i dalje otvoreno. Ko ovde pobedi biće prvi u diviziji barem do nedelje kada će Filadelfija odigrati svoj meč.

Kladionice su prednost dale prednost Dalasu sa kvotom 1,65, što je sasvim ok ako se uzme u obzir kvalitet igračkog kadra u oba tima.


Dalas Kaubojsi:

Kao i svake sezone i u ovu je Dalas ušao sa velikim ambicijama. Doveden je novi trener, tim je maksimalno pojačan, ali rezultata nije bilo. Dalas je igrao efikasne mečeve, postizao mnogo poena, ali nije pobeđivao. Na sve to im se dogodila najgora moguća stvar, a to je povreda startnog kvoterbeka Daka Prekosta koji je završio sezonu. U vatru je ubačen Endi Dalton koji je takođe imao povredu i problem za koronavirusom. Nakon toga je Dalas igrao sa trećim i četvrtim kvoterbekom i sve to je prouzrokovalo da imaju očajan skor. No, stanje u njihovoj dibiziji je takvo da i dalje postoje velike šanse da se plasiraju u plej of kao prvaci divizije. Partije iz prethodna 2-3 kola su svakako ohrabrujuće i Dalas je ovde svakako favorit da na kraju bude prvi.


Fudbalski tim iz Vašingtona:

Za razliku od Dalasa u Vašingtonu su rešili da krenu sve iz početka. Ova slavna franšiza je promenila ime, promenila trenera, promenila kvoterbeka i još mnogo toga. Ron Rivera je imao taj peh da u toku sezone sazna da ima kancern kože, ali se uspešno nosi sa tim. I oni su slično kao i Dalas imali problema sa kvotebrekom. Prvi pik na draftu Dvejn Haskins nije pokazao ono što se tražilo od njega. Na scenu je stupio Kajl Alen, ali je doživeo tešku povredu koja mu je skratila sezone. I na kraju došao je Aleks Smit, igrač koji je doživeo mnogo toga ružnog u prethodne 2-3 godine. Nakon sijaset operacija ovaj sjajni QB se vratio na teren i izgleda sasvim solidno.

Vašington je po prikazanom do sada defanzivno nastrojen tim, ali sa Smitom kao iskusnim kvoterbekom i taj napad izgleda mnogo bolje.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ova utakmica se može smatrati plej of utakmicom bez ikakve sumnje. Ulog je veliki, rivalstvo je veliko i sve to nam donosi jednu neizvesnu bitku za svaki jard na terenu.

Dalas ima napadački potencijal koji bi svaka ekipa poželela. Endi Dalton je protiv Minesote pokazao da ume da vodi ovaj tim i da mu treba samo malo vremena da se i on prilagodi. Sjajan hvatački korpus, sjajna ofanzivna linija, sjajan trkač, prosto sve je tu. Veliki problem za Dalas je odbrana koja je šuplja sa svih strana.

Kod Vašingtona je obrnuta. Defanzivna linija je jedna od boljih u ligi, a samim tim i odbrana. Ron Rivera važi za defanzivnog orijentisanog trenera i čini se da Vašington ide u pravom smeru. Aleksu Smitu kao vođi napada treba još malo vremena da upotpunosti skine rđu nakon višegodišnje pauze. Napad je skroman, ali u izjednačenim mečevima svakako možete se osloniti na njega.

Mi ovde očekujemo jednu spektakularnu borbu i naginjemo ka over poenima, jer su oba tima u poslednje vreme pokazala sjajan fudbal. Nema ovde izrazitog favorita, što znači da će se igrati na poen više.

Što se igrača tiče izdvajamo trkača Dalasa Ezikjela Eliota koji u ovakvim situacijama kao prva zvezda Dalasa mora da povuče svoj tim ka pobedi. Bez njega i njegove produktivnosti Dalas nema šta da traži.

Predlog za klađenje: Više od 46,5 poena
Igrači: Eliot više od 70,5 istrčanih jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje