subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojsi – Las Vegas Rejdersi – Najava meča uz predlog za klađenje

Drugi meč na današnjem programu u okviru NFL šampionata odigraće Dalas Kaubojsi i Las Vegas Rejdersi. Prema kladionicama favorit u ovom meču su Kaubojsi sa kvotom 1,30, dok je margina za poene postavljena na 50,5.

Posle 11 odigranih kola Kaubojsi su na skoru 7-3 i čvrsto drže prvo mesto u svojoj diviziji. U prethodnom kolu su poraženi od Kanzas Siti Čifsa na gostovanju. Mora se priznati da su Kaubojsi razočarali u tom meču, jer na papiru imaju tim koji na mnogo načina može da nanese štetu Čifsima. Na kraju Kaubojsi su postigli samo devet poena i izgubili 19:9. Videćemo da li večeras mogu da se vrate na pobednički kolosek.

Rejdersi sa druge strane tonu. Ovakav razvoj u sezoni dešava im se već treću godinu za redom. Uglavnom imaju dobar start, a onda u onim utakmicama koje odlučuju da li će se igrati plej of, ili ne, tu popuštaju. U njihovu odbranu svašta se desilo sa njima. U sred sezone ostali su bez glavnog trenera. Nakon toga su izgubili i veoma važnog hvatača koji je čini se završio karijeru nakon onoga što je uradio. Imali su jedan bljesak po odlasku Džona Grudena, ali kako vreme prolazi Rejdersi igraju sve slabiji i slabije sa obe strane lopte. Trenutno su u nizu od tri poraza i ako ovo izgube mogu polako da se opraštaju od plej ofa.

Analiza meča u predlog za klađenje:

Dalas je svakako favorit, ali pitanje je da li mogu da pokriju hendikep od 7,5 koliko su kladionice ponudile. Za očekivati je da Rejdersi pokažu od čega su satkani, jer ovo je utakmica sezone za njih. Ukoliko pobede u igri su za plej of, jer im predstoje divizijske utakmice koje su uvek tesne. Ukoliko izgubie mogu da se spremaju za narednu sezonu i potragu za trenerom.

Zanimljiva stvar u vezi ove utakmice je to što se Dalas muči sa timovima iz zapadne divizije AFC-a. Denver ih je lagano dobio sa 30:16. U jednom trenuku rezultat je bio 30:0 što znači da je Dalas poene postigao u garbidž tajmu. Protiv odbrane Čifsa koja je jedna od lošijih u ligi Dalas je postigao samo 9 poena. Dakle, može se zaključiti da ima određenih poena kada igraju protiv timova iz zapadne divizije AFC-a.

Ova sezona je pokazala da favoriti padaju kao kruške i da je zaista teško bilo šta tipovati. Ubeđeni smo da oko 75% timova koji su bili favoriti sa više od 6,5 poena nije uspelo da pokrije taj hendikep i mi idemo u tom smeru. Prosto, takva je sezona.

Pružamo poslednju šansu Vegasu, jer mora da postoji neka određena doza ponosa unutar tog tima. Praznično je raspoloženje, možda dođe do nekog potcenjivanja od strane Dalasa što bi moglo biti pogubno.

Predlog za klašenje: Vegas ne gubi sa 9 i više poena 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje