četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojsi – Pitsburg Stilersi – Najava meča

Meč koji se mora odigrati i po cenu pada je onaj u kom će snage odmeriti Dalas Kaubojsi i Pitsburg Stilersi. Ovde se pitanje pobednika maltene ne dovodi u pitanje, jer je Pitsburg favorit sa 13,5 poena.

Dalas Kaubojsi tonu i tonu i tom mučenju čini se nema kraja. Nakon stravične povrede Daka Preskota (prelom skočnog zgloba), Kaubojsi su ne gledljivi. Postojala je neka nada u vidu Endija Daltona koji važi za iskusnog kvoterbeka, ali on je u svom nastupu razočarao. Prvo je poražen od Arizona Kardinalsa, nakon toga i od Vašingtona i u tom meču je doživeo potres mozga i zaradio koronavirus. Dalas je bio primoran da aktivira trećeg kvoterbeka, a to je Ben Diniću koje vodio tim protiv Filadelfije, ali na kraju pretrpeo poraz. Koliko je loše odigrao potvrđuje i odluka glavnog trenera Kaubojsa da aktivira i četvrtog kvoterbeka, a za sada nije odlučeno ko će startovati.

Pored očajnih rezultata Dalas ima velikih problema sa povredama. Ofanzivna linija koja je važila za jednu od najboljih u ligi je blago rečeno osakaćena. Tri startna igrača iz te linije su povređeni, povređen je kvoterebek, a prema našim informacijama i startni kvoterbek i druga zvezda tima Ezikijel Eliot ima problema sa povredom zadnje lože.

No, uprkos svim tim problemima stanje u Dalasovoj diviziji je takvo da su oni i dalje u trci za plej of, ali moraće mnogo bolje.

Što se Stilersa tiče to je tim koji jedini nema poraz. Zaista, Stilersi igraju sjajno, a u ovaj meč ulaze posle pobede nad večitim rivalom Baltimor Rejvensima. Ne postoji ništa slađe za Stilerse od toga da dobiju Rejvense. Bio je to jedan pravi muški meč u kom su sevale varnice, a na kraju su spretniji i sretniji bili Stilersi. Odbrana Stilersa radi fenomenalan posao. Po mnogim parametrima su u samom vrhu lige. Čak i kada napad ne igra dobro, ta odbrana donosi poene, a to je upravo bio slučaj u meču protiv Rejvensa kada su imali nekoliko ukradenih lopti.

Ukoliko danas pobede to će biti prvi put u istoriji ove slavne franšize da tim ima početnih 8-0, što znači da će motiva i te kako biti bez obzira što je pobeda maltene već upisana.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde je apsolutno sve na strani Pitsburga. Dalas je toliko očajan da će igrati sa četvrtim kvoterbekom Geretom Gilbertom i to svakako nije dobra stvar. Bez obzira što je ovaj momak tokom cele nedelje trenirao sa timom, to je veoma kratak period da bi se uspostavila neka konekcija sa napadom, a čisto sumnjamo da ostatak tima ima poverenja u njega. Na sve to treba dodati da drugi najbolji igrač tima Ezikijel Eliot ima problem sa zadnjom ložom i tokom cele nedelje limitirano trenira.

Pitsburg je u ovom trenutku u elementu i ne vidimo šta bi moglo da ih zaustavi. Napad je dobar, odbrana je odlična i protiv okrnjenih Dalas Kaubojsa sigurno idu po novu pobedu.

Ovde je glavno pitanje koju opciju izabrati. Da li igrati hendnikep poene, ili timski over Pitsburga. Zbog potencijalnog blow outa mi preferiramo hendikep poene, a svakako nećete pogrešiti i sa timskim overom.

Predlog za klađenje: H2+13,5 1,85
Opcija 2: Pitsburg više od 27,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje