petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 21. mart 2018.

Još jedan odličan dan je iza nas, juče smo uspešno izdvojili sve tri utakmice, a nadamo se da je neko prepisao i uspeo da zaradi. Još jednom smo pokazali da treba pratiti manje popularne utakmice, ne treba preterivati sa ulogom, a profit neće izostati.


19:30 Uerdingen – Westfalia Rhynern (Nemačka – Regionalliga – Zapad)
Na pobedu domaćina uplaćeno je 1463 evra od ukupno 1621 evra, što iznosi tačno 90.2% uplata od ukupne sume uplata. Pobeda domaće ekipe u ovom trenutku se plaća kvotom 1.30.

20:00 Middlesbrough U23 – Liverpool U23 (Engleska – Premier League Cup – Playoff – 1/8-finale)
Na pobedu domaćina uplaćeno je 2874 evra od ukupno 3006 evra, što bi značilo da je čak 95.6% kladioničara tipovalo da će autsajder da slavi po kvoti 3.50. Nama je predlog „1X“ po kvoti 2.10 veoma zanimljiv.

23:30 Santos – Botafogo SP (Brazil – Campeonato Paulista)
Na pobedu Santosa je uplaćeno 1576 evra, dok je ukupno za ovu utakmicu izdvojenbo 1887 evra, što bi značilo da je čak 83.5% uplata izvršeno na pobedu Santosa po kvoti 1.45. Više o ovoj utakmici na sledećem linku.

Današnja kvota je 3.96, ukoliko na tiket stavite sve tri utakmice.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

7 Komentari

  1. Pratim vas vec 3-4 dana i uzimam dovoljno novca,najvise mi se svidja ova rublika.
    Hvala vam puno i jos vise srece u buducnosti 😀

  2. Slažem se DzonneRom. Nazalost, Santos nas je zeznuo sinoć, a mene i na drugom listiću gdje sam stavio da će pasti 2 ili više golova. Ali vrijedni savjeti sa dobrim koeficijentima su doista od pomoći.

  3. U svakom slučaju hvala na savjetima! Lopta je okrugla, i tek sada kad sam vise probavao u kladionici zadnjih mjesec dana vidim kako je sport zaista intrigantan i često nepredvidiv. Nadam se da ćemo dobiti članak „gde idu uplate 22.mart“ danas 🙂 pozdrav iz Istre.

    • Upravo tako, to je ipak samo prognoza, a da lopta nije okrugla i da se sve uvek odvija „po protokolu“, mi bismo odavno bili bogati a kladionice ne bi postojale. Nažalost, ne razmišljaju svi tako pa ljudi od nas očekuju nemoguće.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje