četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 22. mart 2018.

Prilično tanka ponuda za danas, te ćemo se potruditi da za vas izdvojimo onoliko koliko nam to ponuda dozvoljava. Srećno!


19:30 Austrija U21 – Danska U21 (Svet – Internacionalne prijateljske)
Na pobedu Danaca je izvršeno 84.6% uplata, a od ukupno 6568 evra, tačno 5555 evra uplaćeno je na pobedu gostujuće selekcije po kvoti 2.00.

20:00 Mađarska U21 – Kipar U21 (Evropa – Evropsko Prvenstvo U21 – Kvalifikacije)
Na pobedu Mađarske uplaćeno je 12.387 evra, dok ukupna suma uplata iznosi 13.780 evra, što bi značilo da je čak 89.9% kladioničara tipovalo na pobedu domaćina po kvoti 1.35.

20:00 Danska – Panama (Svet – Internacionalna prijateljska)
Od ukupno 129.079 evra, tačno 105.768 evra uplaćeno je na pobedu evropske reprezentacije, a pobeda Danaca se u ovom trenutku plaća kvotom 1.30. Ako mislite da je domaćin bliži pobedi, mislite isto kao i 81.9% kladioničara.

Ukupna kvota za danas je 3.51.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

8 Komentari

  1. Dragi Sirijuse, kakva šteta, već sam mislio da ove rubrike danas ne bude (nisam je našao ni na 17 sati). Tako da sam bacio „oko“ na tiket dana i tamo % pogodaka nije tako visok. Lagano me izbacio remi CSKE i Jokerita 🙁 a sada uspoređujem ova tri para, dva prolaze, a Danska protiv Paname za sad 0:0 u 1.poluvremenu. Čini mi se da se isplatiti može jedino čekanje ove rubrike. Inače, do nedavno nisam nikad ni pomislio da hokej može biti tako nepredvidiv, a ono što me jako iznenadilo je potpuna nepredvidivost koja se uvukla na ATP Tour.

    • Pozdrav Derrick. Nažalost, nisam stigao ranije da objavim ovu rubriku, a trudim se da utakmice koje izdvojim uvek budu na sajtu bar koji sat pre početka istih. I ovde sreća ima zaista velik faktor, kao i generalno u svakoj rubrici, a mi kao portal imamo i loših i dobrih dana. Hvala Vam što nas pratite!

      • Stvarno šteta da nisi stigao ranije s mog aspekta, čestitke na ponovnom trostrukom pogotku, vrlo impresivno. Držimo fige da i dalje budeš imao pobjednički tempo, a na tom valu da zajašemo i mi čitatelji 🙂 Ovo mi se daleko više sviđa i daleko je produktivnije nego one „oba daju gol“ ili „daju više od 2 gola“ spike koje često ne prolaze.

  2. Od danas samo igram “gde danas idu uplate”. U svoje analize se vise ne uzdajem. Svaki put pogodim vas tiket i posle toga stavim nocne utakmice i promasim.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje