četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danas navijamo za Filipa!

Danas od 15h je na programu veliko finale Mastersa u Parizu. U finalnom duelu 22. teniser sveta Sok će za rivala imati 77. tenisera sveta Filipa Krajinovića.

Krajinoviću će ovo biti dan karijere i velika prilika za titulu na ATP turniru i ogromnim skokom na ATP listi. Krajinović velike zasluge pripisuje i Noletu: Imao sam mnogo povreda tokom karijere, bilo je teško jer sam zbog toga izgubio sve sponzore. Hvala mojoj porodici koja je ostala uz mene. U tom periodu sam imao veliku podršku Noleta i celog Dejvis kup tima“.

Novak Đoković je sa druge strane, na svom instagram profilu sinoć napisao: „Fikuuuuseeeeeeeeeee! Veliki zagrljaj za mog druga junaka! Bravo majstore .. Dokaz da je uspeh zagarantovan kada voliš ono sto radiš i veruješ u sebe! Idemooo. Još jedan korak! Bravo za trenera Petra Popovića“.

U vezi finala Filip je izjavio„Turnir još nije završen. Spremiću se za finale i videćemo šta će biti. Pristupam meču kao još jednom u nizu, protivnik će mi biti Džek Sok. Znam ga još iz juniorskih dana, on je odličan igrač. Meč će biti zanimljiv, a ja ću dati sve od sebe da sezonu snažno završim“.

Predlog: Da će Filip Krajinović osvojiti makar jedan sat, ali ćemo se svakako svi nadati pobedi. Kvota na igru H1 (+1.5) u sportskoj kladionici MaxBet iznosi @1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje