subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danas Tipsarevića očekuje mnogo teži posao

Generalno gledano ove turnire pred grend slemove treba izbegavati u širokom luku. Mnogi igrači tu nastupaju, jer moraju da popune kvotu odigranih turnira i nemaju nikakve ambicije.
Ipak, i pored toga se može naći neki par koji je vredan klađenja. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Janko Tipsarević i Ugo Dalien. Mi idemo u pravcu pobede Bolivijca kojem ovi uslovi mnogo više odgovaraju.

Tipsarević jeste u prvom kolu dobio Govojčika, ali Nemac je teniser čiji stil tenisa apsolutno paše Tipsareviću. Bio je to meč u kojem je servis radio veliki deo posla, i u kojem nije bilo mnogo razmena. Tipsarević je uspeo na fizičkom planu sve to da izdrži, ali danas ga čeka mnogo teži posao.

Dalien je igrač koji voli da prebacuje, veoma je dobar defanzivac, a Tipsarević će danas morati za svaki poen vredno da radi. Nismo sigurni da je Tipsarević u stanju na fizičkom planu da izdrži ovaj meč. To je ujedno i naš glavni adut, jer Tipsarević ima mnogo problema sa povredama, ima malo mečeva u nogama, a to je u tenisu presudno.

Dobra stvar kod ovog tipa jeste što može da prođe čak i ako Dalen izgubi.

Predlog za klađenje: Hendikep gemovi Dalien -2,5 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje