Ekipe Boston River i Penarol sastaće se ove nedelje, u terminu od 20 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 3. kola Clausure urugvajske Primere Division.

Boston River je u prva dva kola upisao pobedu nad Rentistasom (1:2) i poraz od Wanderersa (1:3), dok je gostujući tim, odnosno Penarol, slavio protiv Plaza Colonije (1:2) i odigrao nerešeno sa Fenixom (0:0).

Međusobne utakmice: Boston River – Penarol (www.flashscore.com)

Titula blagog favorita na ovoj utakmici je pripala Penarolu, a razlog za to, pored velike razlike u formi tokom Aperture, može da leži i u činjenici da su ”crno-žuti” savladali današnjeg protivnika na svakom od poslednjih 11 susreta (7 puta kod kuće i 4 puta u gostima). Ukoliko mislite da će Penarol nastaviti seriju pobeda protiv Boston Rivera, tip ”2” možete odigrati po kvoti 2,10, dok se za kombinaciju ”2&0-3”, koja nije prošla samo na poslednjem meču, nudi kvota 2,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here