Advertisement
MaxBet

Poslednji četvrfinalni par u muškom singlu čine Austrijanac Dominik Tim i Rus Karen Hačanov. Kladionice favorizuju Tima, što je potpuno normalno, a mi smo mišljenja da će Austrijanac lagano izaći na kraj sa Hačanovim.

Pre svega uslovi u kojima će se igrati maksimalno pogoduju Timu. Danas je najavljena kiša, što će dodatno usporiti uslove. Loptice će pokupiti svu moguću vlagu što će ih učiniti još težim. Hačanov će biti primoran da udara iz sve snage, a i ni to mu neće garantovati vinere.

Zbog spore podloge Hačanov neće imati laganih poena nakon servisa, a bez toga protiv Tima nema šta da traži.
Svaka njemu čast što je pobedio Del Potra, ali jasno je kao dan da Del Potro nije fit i da ima problema sa povredom kolena.

Pored svega ovoga moramo pohvaliti smirenost i taktiku Dominika Tima. Gledali smo sve njegove mečeve i iako je gubio setove u prvoj fazi turnira, nijednog momenta nije bilo nervoze na njegovom licu. Čak i meču protiv Tomija Pola koji je realno mogao da ode u peti set, Dominik Tim nijednog momenta nije pokazao znake nervoze. Ovo znači da je sazreo kao igrač, i jasno je da je štedeo energiju za kasniju fazu turnira.

Ako pogledamo meč protiv Gaela Monfisa mogli smo da vidimo jednu brutalnu partiju Austrijanaca koji je znao da kazni svako opuštanje i grešku protivnika. Ruku na srce i Monfis je svojim greškama doprineo pobedi Tima, ali pobeda je pobeda i jasno se videlo da Tim diže formu iz meča u meč.

Kada se sve sabere Tim je na šljaci mnogo bolji igrač. Veoma se dobro brani, ume da odigra pametno kada treba i još bitnija stvar iskusniji je u ovakvim mečevima. U poslednje vreme na Garosu je gubio samo od Nadala i Đokovića što je jasan pokazatelj da je napredovao. Idelan matchup za Tima i on više od jednog seta ne bi trebalo da izgubi.

Predlog za klađenje: Hendnikep setovi Tim -1,5 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.