Advertisement
BetWinner

Ovog ponedeljka, u terminu od 19 sati, odigraće se utakmica 16. kola danske Superlige između Copenhagena i Sonderjyskea.

Copenhagen se uoči ovog meča nalazi na 5. poziciji sa ukupno 26 bodova jer je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 8 pobeda, 2 remija i 5 poraza.

Sonderjyske, sa druge strane, ima skor od 7 pobeda, 3 remija i 5 poraza te trenutno ima 24 boda i zauzima 6. mesto na tabeli.

Ove dve ekipe su nam u prethodnom periodu donosile utakmice sa velikim brojem pogodaka, a to je posebno bilo izraženo u trenutnoj postavci, tj. kada je Copenhagen bio domaćin, a Sonderjyske gost. Primera radi, tip ”3+” je bio dobitan na 5 od 7 ”domaćih” utakmica Copenhagena, odnosno na čak 6 od 7 ”gostujućih” utakmica Sonderjyskea.

Međusobne utakmice: Copenhagen – Sonderjyske (www.flashscore.com)

Možemo da primetimo da je ista situacija i na na njihovim međusobnim utakmicama jer su se na poslednjih 8, odigranih između avgusta 2017. i novembra 2020. godine, uspeli da postignu ukupno 30 golova ili u proseku 3,75 gola po jednom meču. Zaista mnogo toga ide u prilog efikasnoj utakmici pa se kao logičan izbor nameće tip ”3+” po kvoti 1,85. Nadamo se da će nas Danci ispoštovati.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here