četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

DANIJEL EVANS – RADU ALBOT – NAJAVA FINALA DELREJ BIČA

U finalu turnira u Delrej Biču snage će odmeriti Britanac Danijel Evans i Moldavac Radu Albot. Iako je Albot ove nedelje pobedio koga je stigao, kladionice ga iz nekog razloga ne vole, te je stalno autsajder. Mi se ovoga puta moramo složiti sa tim, jer Evans sa druge strane takođe igra strašan tenis, i rešen je da se vrati u sam vrh.

Pričali smo već ove nedelje o Evansu. To je igrač koji je top 30 kalibar, ali je sam sebi pucao u noge, jer je sebi dozvolio da konzumira kokain. Naravno da je pao na doping testu, i usledila je suspenzija od godinu dana. Kaznu je odlužio, ali tim postpukom je izgubio sve kredite kod organizatora turnira, i sada niko neće da mu da specijalnu pozivnicu. Evans je primoran da igra kvalifikacije za sve turnire i zato njegov povratak na vrh traje tako dugo. Ipak, uprkos svim nedaćama koje su ga zadesile Evans dobro gura. Ove sezone je izgubio samo tri puta, a poraze je doživeo od Marčaka, Federera i Barerea u finalu čelendžera u Kuimperu. Ako ne računamo prvi poraz na otvaranju sezone, porazi od Federera i Barerea nisu slučajnost, jer su to igrači koji su bili bolji od njega u tom trenutku.
Dakle, može se reći da je Evans u dobrom ritmu i da ima čemu da se nada u finalu.

Šta tek reći o Albotu koji takođe kao i Evans pobeđuje? Neverovatan stil igre ima ovaj igrač, ali kada nametne svoj ritam uglavnom izlazi kao pobednik. Uspeo je da pobedi Kirjosa, Karlovića, Džonsona i Mekdonalda. Ovi uslovi u Delrej Biču mu odgovaraju, ali eto kladionice iz nekog razloga nemaju poverenja u iskusnog Moldavca koji je ni kriv ni dužan stigao do finala.

Mi ovde igramo na Evansa samo iz jednog razloga, a to je njegov stil igre. Ako malo bolje pogledate listu igrača protiv kojih je Albot igrao ove nedelje u Delrej Biču, videćete igrače kojima je servis više od pola igre. Pratili smo gotovo sve njegove mečeve i primetili smo da Albot uglavnom gubi prvi set, ali nakon toga se razigrava i dolazi do pobede. Očigledno mu je potrebno malo vremena da skenira igru protivnika i da krene vraća te servise. Kada krene da čita onda mu sve ide na ruku, a čist primer vam je jučerašnji meč kada je nakon izgubljenog prvog seta, Albot dobio dva sa 6-0 6-0. Ovde će pak morati mnogo više radi za poene. Evansova igra se zasniva na servisu, ali je mnogo mnogo bolji igrač u polju od pomenutih koje je Albot pobedio. Evans se veoma dobro kreće i Albot će morati mnogo više da se trudi. Ne verujemo da Albot ima u svom arsenalu udarce kojim bi mogao da parira omalenom Britancu.

Ako se vodimo dosadašnjim šablonom Albot po pravilu gubi prvi set, pa mi igramo Evansa iz prelaza, a sigurnija varijanta je čista pobeda Evansa koja se plaća nešto manjom kvotom.

Predlog za klađenje: Pobeda Evansa 1-1 1,78 Maxbet

Sigurnija varijanta: Pobeda Evansa 1,50 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje