četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danil Medvedev – Kasper Rud – Najava meča uz predlog za klađenje

Došli smo i do polufinala završnog mastersa u Torinu. U prvom polufinalu snage će odmeriti Danil Medvedev i Kasper Rud. Kladionice maksimalno favorizuju Medvedeva sa kvotom 1,15 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Očekivano Medvedev nastavlja tamo gde je stao u Parizu. Ostvario je sve tri pobede koje možda nisu bile ubedljive kako se očekivalo, ali su bile pobede. Posebno je imprasionirao u trećoj rundi kada nije imamo razloga da zapinje protiv Sinera, ali je rešio da igra pošteno i na kraju pobedio. Imao je dan odmora za ovaj meč, te se može reći da je imao vremena za odmor i pripremu.

Sa druge strane je najveće iznenađenje turnira. Kasper Rud važi za igrača koji svoju sreću traži na šljakastim terenima, ali ovaj turnir je pokazao da može dobro da igra i na betonu. U prvom kolu gubi od Đokovića, a nakon toga dobija Norija i Rubljova.

Medvedev je favorit i tu nema spora. Danas Ruda čeka najteži zadatak uz onaj protiv Đokovića. Juče je uspeo da se izvuče protiv Rubljova koji je realno imao sve u svojim rukama. U dva navrata brejk u drugom i trećem setu, još mnogo šansi koje nije iskoristio. Naravno, ništa se njemu ne oduzima od pobede, ali dosta toga nije zavisilo od njega.

Medvedev je kao pokretni zid. Vidi se da ja motivisan da osvoji ovaj trofej i igra veoma dobro. Zaista ne postoji segment igre u kojem je Rud bolji od Medvedeva. Servis, duge razmene, pa čak i igra na mreži, sve to ide na stranu Medvedeva.

Rud može da bude prezadovoljan ostvarenim, ali ovde realno nema šta da traži.

Predlog za klađenje: Manje od 22,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje