utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danilo Čabrilo pojačao Partizan, Nenad Stojčić u Proleteru

Vaterpolo klub Proleter iz Zrenjanina objavio je da je dosadašnji centar tog kluba, Danilo Čabrilo, pojačao beogradski Partizan, dok je u redove Proletera došao nekadašnji centar Crvene zvezde i Vojvodine, Nenad Stojčić.

Ostalo je još nešto manje od mesec dana do nastavka takmičenja u Prvoj A ligi Srbije, a Zrenjaninci nastavak dočekuju kao lideri sa maksimalnih 18 bodova. U razgovoru za portal zrenjaninski.com, trener Proletera Dobrica Brdarić kaže:

– Pojačali smo ekipu sa trojicom novajlija. Došao nam je centar Nenad Stojčić, kvalitetan igrač koji je sezonu počeo u prvenstvu Hrvatske, a sa Crvenom zvezdom je pre nekoliko godina osvojio Ligu šampiona. Tu je i mladi Aleksa Cvetković, koji je 2000. godište, juniorski reprezentativac, koji je došao iz Partizana. Još jedan juniroski reprezentativac, Uroš Marić, 2001. godište, stigao nam je iz Vojvodine. Istovremeno, napustio nas je Danilo Čabrilo, naš centar i prvi strelac lige. On je prešao u Partizan.

Proleter je odigrao pripremnu utakmicu sa ekipom Zemuna, koja učestvuje u Super ligi Srbije, a Zemunci su slavili 15::11.

– Utakmica je bila kao da se igra za bodove i protekla je u žestokoj borbi, u kojoj su gosti bili bolji – ocenio je Brdarić i dodao:

– Cilj prve postave je ostao isti – plasman u Super ligu Srbije. Za to postoje realne šanse, s obzirom na to da je Proleter nakon jesenjeg dela na prvom mestu tabele – napominje Brdarić.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje