četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danilo i zvanično u Premijer ligi!

Danilo Luiz da Silva, novo je pojačanje Mančester Sitija, objavljeno je iz ovog kluba, on stiže iz redova Real Madrida, a vrednost transfera je 30 miliona evra, ali će on moći da naraste na 35 miliona ukoliko se ispune i ostale klauzule vezane za ovaj ugovor. Igrač je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom.

Danilo (1991.) igra na poziciji desnog beka, a karijeru je počeo u redovima Amerike Mineiro, odakle je prešao u Santos, odlične partije primetili su skauti Porta koji ga dovodi 2011-te godine u transferu vrednom 13 miliona evra. Za Porto je odigrao 137 mečeva, postigao 12 golova i zabeležio 15 asitencija. Član Real Madrida postaje 2015-te godine za 31,5 miliona evra, a u ,,kraljevskom klubu“ je odigrao 56 utakmica, postigao 3 gola i zabeležio 9 asistencija. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 16 mečeva i postigao 1 gol.

O dolasku u plavi deo Mančestera je rekao: ,, Ja sam veom srećan što sam došao u Mančester Siti. Bilo je puno interesovanja raznih klubova ali sam ja oduvek imao ambiciju da dođem da igram za Pepa Gvardiolu. Od kako sam čuo da postoji interesovanje Sitija, odmah sam znao da ću da bude njihov igrač. Ne mogu da dočekam da počne sa treninzima, radujem se upozanavnju sa novim saigračima tok narednih nedelja.“

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje