petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Darusafaka i danas sa par povređenih igrača

Danas se u okviru 21.kola košarkaške Evrolige, u terminu od 20:45 sastaju Armani Milano i Darušafaka.

Ono što je interesantna činjenica za ovaj meč, naročito ljubiteljima klađenja jeste to da za ekipu Darušafake ni u večerašnjem meču neće nastupiti Scott Wilbekin (plejmejker sa 11,2 poena i 3,4 asistencije) ,kao ni centri Semih Erden (4 poena,3,1 skok) i Marcus Slaughter (4,7 poena i 2,9 skoka). U utakmici prvenstva Turske za vikend, još jedan važan igrač Will Cyburn se povredio i propustio celo drugo poluvreme, ali bi trebalo da bude spreman za večerašnji meč.

Iako trener Darušafake voli da rotira igrače i da im pruži maksimalno 25 minuta na terenu, možda večeras ljubiteljima klađenja na poene igrača može da bude interesentna igra na broj asistencija Brada Wanamakera koji ih ove sezone ima prosečno 4,7 po meču, ali u situaciji kada je na terenu i Wilbekin, u poslednja tri meča kada ga nije bilo na terenu, Wanamaker beleži 5 asistencije u prvenstvu protiv Tofaša, a u Evroligi 8 protiv Žalgirisa i 6 protiv Efes Pilsena.

Večeras je granica koje kladionice nude na ovog igrača za broj asistencija 5,5, a kvota da će ih biti više od ove granice je pristojnih 1,75.

Wanamaker u duelu sa Dženkinsom

Da li će i večeras biti najkreativniji igrač u svom timu?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje