Advertisement
BetWinner

U okviru četvrtfinala turnira u Sidneju gledaćemo domaći derbi u kome će igrati Aleks De Minaur i Džordan Tomson. Kladionice su postavila mlađanog De Minaura za izrazitog favorita i mi se sa tim apsolutno slažemo.

Pre samo nekoliko dana ova dva igrača su se sastala u Brizbejnu, i De Minaur je slavio sa laganih 6:4 6:2. Nešto slično očekujemo i večeras, jer zaista mi ne vidimo na koji način Tomson može da pripreti De Minauru.

Stil igre koji gaji mlađi Australijanac uopšte ne prija Tomsonu. De Minaur je vrlo pokretan, veoma je brz i odličan je defanzivac. Posebno bi u obzir uzeli tu defanzivu, jer je ona ključ ovog meča. Kada igrate protiv jakog udarača sa sumnjivim udarcima kao što je Tomson, svaka loptica koju on mora da udari je rizik za njega. Što mu više vraćate loptice veće su šanse da će on pogrešiti, a De Minaur je upravo u tome najbolji. Dakle, u polju Tomson nema nikakve šanse, a njegov servis nije težak za De Minaura. To se dalo videti u prvom meču kada je De Mianur napravio tri brejka, a na drugi servis Tomsona je imao neverovatnih 14/17 osvojenih poena.

Iako je mlad Aleks De Minaur polako izrazsta u odličnog igrača. Za svoju visinu ima odličan servis, vrlo je jak na psihološkom planu, jer i kada mu ne ide on pronađe način da pobedi. Nikada se ne pradaje i ovo su odlike velikih igrača.

Tenis koji je on prikazao u ove dve nedelje je više nego odličan, jer je izgubio samo od Conge i to na jednu loptu. Tomsona je kao što smo već rekli “razbio” prethodne nedelje i zaista ne vidimo šta je to moglo da se promeni za svega par dana.

Za ovaj meč smo izdvojili dve opcije:

Opcija 1: Pobeda De Minaura 1-1 1,50 / ovo predlažemo da se odigra u dublu i realno gledano je najsigurnija varijanta

Opcija 2: Pobeda De Minaura 2-0 1,80 odličan predlog za singl

Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.