četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Debi Cristiana Ronalda može biti odložen?

Ponovni debi Cristiana Ronalda s majicom Manchester Uniteda mogao bi biti odložen za nekoliko dana, izveštavaju novine Sun na današnjim stranicama.

Očekivalo se da će ove subote izaći na teren pred navijače „crvenih đavola“ na domaćoj utakmici protiv Nevcastlea u okviru 4. kola Premier Lige, ali stvari se možda neće dogoditi prema prvobitno planiranom planu.

Razlog tome je što se u Mančester vratio tek 4. septembra, nakon što je pušten iz tabora reprezentacije, ali je prema pravilima britanske vlade morao da prođe 5-dnevni karantin. Ističe 9. septembra i Ronaldo će moći da odradi samo jedan trening sa svojim novim timom, što će verovatno biti razlog odlaganja debija.

Menadžer Crvenih đavola Ole Gunnar Solskjaer već postupa na sličan način sa još jednim novim igračem koji je došao na leto – Rafaelom Varaneom, koji je takođe morao da se izoluje i to je odložilo njegov očekivani nastup u timu Manchester United -a za celu nedelju. Sledeći meč tima posle Njukasla je gostovanje u prvom meču grupne faze Lige šampiona protiv švajcarskog Jang Bojsa u utorak uveče.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje