petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Defanzivac obnovio saradnju sa „Lisicama“

Engleski premierligaš, Lester Siti je na svom oficijalnom sajtu potvrdio informaciju da je kapiten ovog kluba – Ves Morgan potpisao nastavak saradnje.

Iskusni, 35-godišnji centralni defanzivac je sa upravom popularnih „Lisica“ ugovorio novu saradnju u trajanju do 30. juna 2020. godine, a dosadašnji ugovor mu je isticao na kraju aktuelne sezone.

 

„Mnogo mi znači što sam potpisao novi ugovor. Prošao sam sa ovim klubom mnoge uspone i padove, klub mi je prirastao za srce, te se veoma radujem što sam produžio svoj boravak ovde. Verujem da je pred Lesterom svetla budućnost. Klub ima dosta mladih i talentovanih igrača, koji će uz pomoć nas, iskusnijih fudbalera razviti svoj puni potencijal. Sve je u tome da ne budete pojedinci, već da razmišljate o kolektivu, da svako radi svoj deo posla i tako ćemo učiniti Lester još uspešnijim“, kazao je Morgan.

Nekadašnji reprezentativac Jamajke je u ekipu sa stadiona „King Power“ stigao tokom zimskog prelaznog roka 2012. godine iz redova, Notingem Foresta. Do sada je odigrao preko 290 utakmica u dresu Lester Sitija, sa kojim je u sezoni 2015/2016 osvojio naslov prvaka Premier lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje