utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dejan Stanković: ,,Ovo je najteži poraz“!

Dejan Stanković je posle meča sa Šerifom u kojem je Crvena Zvezda eliminisana iz kvalifikacija za Ligu šampiona i preseliće se u kvalifikacije za Ligu Evrope u dvomeču sa rumunskim Klužom, odgovorao na pitanje medija:

Ovo je najteži poraz. Najtužniji, ali mogu biti tužan, ne razočaran jer imam ove momke. Odgovornost je na meni. Ja sam uigravao, menjao, birao. Žao mi je zbog igrača jer ne idemo dalje. Možda je bolje da prespavam jer je glava i dalje vruć.

Koji su glavni razlozi ovog neuspeha?

Ne mogu sad da kažem šta su razlozi. Da smo imali šansu imali smo. Primili smo gol iz prekida, koji smo dugo radili. Nema vremena za analizu, nema svrhe. Mogu da kažem da su momci dali sve od sebe, moja je odgovornost i ničija više. Ja stojim ispred njih, oni brane ove boje sa ponosom, tako da ako neko treba da odgovori na sve ovo to sam samo ja.

Da li je možda prelazni rok loše odrađen i zbog čega je Katai morao da izađe napolje?

Kad se ne prođe, otvara se milijardu pitanja. Šta bi bilo kad bi bilo. Bio sam realista, odzvanja mi sve u glavi, ne mogu da prešaltam.. Imaćemo momenat za analizu, šta i kako dalje, ali večeras ne. Katai nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, izdržao je onoliko koliko je mogao. Zahvalan sam mu što je rizikovao da ostane dva tri meseca van stroja. Ne treba trošiti reči, nisu me razočarali ni kao igrači ni kao ljudi. Crvena zvezda jednako rezultat. Kad toga nema, možemo leteti po terenu, ja sad da ulazim u dublju analizu.. Ja sam taj koji stoji ispred njih, uvek je moglo bolje, ne mogu da im zamerim. Tužni smo i i demo dalje. Biće teško, ali ne i nemoguće, ovo je Zvezda i znamo gde smo. Uvek pokušavam da budem iskren, neko to ceni neko ne, to je to.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje