Advertisement
MaxBet

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro najavio je povratak na teniske terene na turniru u Delrej Biču koji se igra za dve nedelje.

Del Potro nije igrao tenis još od mastersa u Šangaju kada je povredio koleno. Na prvi mah se činilo da povreda nije ozbiljnije prirode, ali nakon detaljnih pregleda ispostavilo se da se radi o frakturi čašice što traži duži period oporavka. Ipak, bez obzira na još jednu tešku povredu koja ga je zadesila, popularni Delpo ne očajava.

“Znam da moram da idem polako sa povratkom na teren. Moj plan je da treniram jako i da se sa nekoliko nastupa na turnirima polako vraćam u ritam. Svestan sam da će biti teško vratiti se na nivo pre povrede, ali već sam bio u ovakvim situacijama tako da znam šta mi je činiti” izjavio je Del Potro.

Pre nego što se povredio Del Potro je imao sjajnu sezonu. Argentinac je osvojio Indijan Vels, igrao je finale US Opena i još nekoliko finala na ATP turnirima. Sve te sjajne igre krunisane su najboljim rankom u karijeri što je treće mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.