četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Denver Bronkosi – Bafalo Bilsi – Najava meča

Zbog praznika i pre svega kataločkog Božića NFL je napravio malo tumbanje oko rasporeda. Tako ćemo danas imati jedan duble header koji otvaraju Denver Bronkosi i Bafalo Bilsi. Situacija je takva da Denver u 15. nedelju ulaze sa skorom 5-8, a Bilsi sa 10-3.

Denver Bronkosi:

Još jedna proćerdana sezona je iza Denver Bronkosa, ali ako ništa drugo čini se da su pronašli kvoterbeka koji će nositi ovaj tim u narednim sezonama. Iako su ga mnogi kritikovali. čini se da je Dru Lok taj igrač na čijim će plećima stajati napad Denvera. Zaista, momak je više nego solidan QB, ali mnoštvo povreda njegovih, ali i ostalih bitnih igrača su izdejstovali ovako loš skor koji je mogao biti bolji. Denver ima zaista svetlu budućnost, jer imaju ogroman potencijal u napadu, a odbrana će standardno biti jaka kada se svi igrači budu oporavili.

U poslednjih par nedelja Denver igra sjajan fudbal. Dobili su jedan Majami koji je plej of tim, izgubili od Nju Orleansa (igrali bez QB-a), izgubili od Kanzas Siti Čifsa (jedna skoro pa egal utakmica) i pobedili su Karolinu prošle nedelje. Za mnoge je ta pobeda nad Karolinom bila iznenađenje, ali ne i za nas. Lok je odigrao sjajan meč, bez izgubljenih lopti i kada je situacija takva onda Denver ima čemu da se nada.

Denver je u takvoj situaciji da nema imperativ, jer nemaju šanse za plej of, a opšte je poznato da su rasterećene ekipe najteže za dobiti.


Bafalo Bilsi:

Sjajni Bilsi nastavlji da impresioniraju ljubitelje američkog fudbala. Imaju skor 10-3 i posle dosta godina su uspeli da osvoje svoju diviziju. Džoš Alen i Stefon Digs sjajno vode ovaj napad koji igra baš lepršavo. Glavni trener Šon Mekdermont je promenio kulturu ovog tima. Od ekipe koja je živela od trčanja i sjajne odbrane, Bafalo je postao tim koji bez problema postiže 30+ poena. Na svim linijama u napadu imaju sjajne igrače, a svakako se ističe Stefon Digs koji je došao iz Minesote. Ispotavilo se da je to bio sjajan potez upravo, jer je Digs zaradio svaki dolar koji je uložen u njega. Momak ima 100 hvatanja ove sezone i u ključnim situacijama se uvek pojavi.

Apsolutno je sve na mestu kada je Bafalo u pitanju i ne čudi što mnogi analitičari u Americi smatraju da su upravo oni najveća pretnja po neprikosnovene Kanzas Siti Čifse.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Da, Bafalo jeste favorit, ali ovaj meč će biti mnogo neizvesniji nego što to kvote prikazuju. Kao što smo već rekli, Denver ne igra tako loše kao što rezultati prikazuju. Sigurni smo da će večeras učiniti sve ne bili zagorčali život Bilsima.

Bilsi su totalno promenili kulturu i to smo napomenuli. Ta odbrana nije više tako moćna, jer se sada napad oslanja na Džoša Alena i njegovu snažnu ruku. Statistika kaže da je Bafalo tek 19. odbrana lige koja u proseku dozvoljava 24,7 poena protivnicima. Kada je odbrana pasa u pitanju tu su 19. u ligi, a po branjenju trčanja tu su isto 19. u ligi. Dakle, ništa specijalno i uz pravo plan može se igrati protiv njih.

Kladionice su očigledno impresionirane pobedom Bafala nad Pitsburgom, ali ko je gledao utakmice zna da je Pitsburg u velikom padu forme.

Pokušaćemo da iskoristimo nižu granicu na Denver i odigrati da će postići više od 20 poena, što je samo tri tačdauna.

Predlog za klađenje: Denver više od 20,5 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje