četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Denver pobedom otvorio seriju! Jokić kao Brejdi!

Košarkaši Denvera su sinoć u prvom meču polufinala zapadne konferencije savladali Portland sa 121:113 i tako poveli sa 1:0 u seriji. Opet je u pobedi Nagetsa blistao Nikola Jokić, koji je meč završio sa 37 poena, 9 skokova i 6 asistencija.

Posle meča Jokić nije bio zadovoljan prikazanom igrom, ali je izjavio da je najvažnije da je upisana pobeda:

Osetio sam loptu, bio malo agresivniji. Počeli smo meč traljavo, sporo, nismo igrali mnogo odbrane, nijedan tim. Ali našli smo način da pobedimo i to je najvažnije. 

Pol Milsap, koi je meč završio sa 19 poena je impresioniran partijom srpskog centra. -Saigrač je nakon meča Jokića uporedio sa legendom NFL lige, Tomom Brejdijem:

On je kao sunđer, sve upija. Jednostavno vidi kako ljudi oko njega igraju i kako pokkušavaju da ga zaustave i uvekk odigra onako kako je najbolje. To je ono što je sjajno u vezi njega – ništa ne radi na silu. Sve je u cilju toga da se odigra pravi potez. On je u stanju da odlično čita igru. On je kao kvoterbek! Za mene je kao Tom Brejdi, uvek će biti u stanju da predvidi igru i da vas pronađe. Uspeva mu to od početka karijere. Neverovatan je„.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje