petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Derbi kola

Početkom decembra prošle godine mislilo se da će se današnji rivali boriti za skudeto sa Napolijem i Juventusom. Ipak loša forma u poslednjih 10 kola i samo 8 osvojenih bodova od mogućih 30 dovela je do toga da derbi Inter-Roma odlučuje o poziciji 3 na tabeli.

Rivalitet ova dva kluba je dosta veliki, pogotovo nakon borbe za titulu 2000. godine. Dodatnu buru podigao je prelazak trenera Lucijana Spaletija iz Rome u Inter pred početak ove sezone.

Inter u ovaj meč ulazi nakon poraza od Milana u kupu. Poslednju pobedu u ligi ostvarili su 3.12. i od tad imaju samo 3 osvojena boda. Posebno brine efikasnost pošto je Inter postigao samo 2 gola na poslednjih 5 utakmica, što je zaista malo za tim koji ima Perišića, Ikardija…

Situacija nije ništa bolja ni u taboru današnjeg rivala. Roma je poslednju pobedu ostvarila 16.12. Od tad su vezali 2 poraza i nerešen meč protiv Sasuola, što je malo za ekipu koja pretenduje na titulu. Roma ove sezone muku muči sa efikasnošću, više ih izvlači dobra odbrana ,ali i ona polako popušta. Može problem da bude i potencijalni transfer Džeka u Čelzi. Te špekulacije su izazvale veliku buru u Rimu i mogu se odraziti na tim.

U tim Intera se vraća Miranda, dok je Roma bez Defrela i Karsdorpa.

Utisak je da će oba tima u ovaj meč prvenstveno ući sa namerom da ne izgube. Igraće se oprezno i verovatno na malo golova.

Tip: P/K  X  @ 1.80

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.


5. velikih golova Rome protiv Intera

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje