utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Derbi kola španskog prvenstva obećava nam golove!

Valensija će da ugosti madridski Real danas od 16:15 po našem vremenu u okviru 21. kola prve lige Španije, lige poznatije po imenu „LaLiga“.

Sigurno da je upravo ova utakmica derbi današnjeg kola, a Valensija se trenutno nalaz ina 3. mestu uz skor 12-4-4 i gol razliku 41:21, dok se Real nalazi na 4. mestu uz skor 10-5-4 i gol razliku 39:18. Trebalo bi da uživamo u dobrom fudbalu danas, a izostanaka neće biti mnogo. Za goste neće igrati Jesus Vallejo, Luca Zidane, Dani Ceballos, Isco i Sergio Ramos, dok za Valensiju neće igrati Javi Jimenez, Jeison Murillo, Ruben Vezo, Gabriel Paulista, a možda čak i Carlos Soler. Bitno je da će Zaza, Ridrigo i Mina biti na terenu najverovatnije, a ako se pitate zašto, jer oni predstavljaju najveću opasnost po gol Reala. Njih trojica su zajedno postigli 26 golova u dosadašnjem delu prvenstva.

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva rivala, prilično je evidentno da je golova redovno bilo na pretek na obe strane, a prošle godine Valensija je uspela da iznenadi Real trijumfom. Kod ovakvih utakmica ne treba uzimati mnogo u obzir to što je Real Madrid neporažen na 17 od poslednjih 19 utakmica protiv Valensije, jer to ne mora apsolutno ništa da znači.

Što se postava tiče, Valensija će verovatno da nastupi u sastavu Neto – Montoya – Coquelin – Garay – Gaya – Maksimović – Kondogbia – Parejo – Guedes – Mina – Moreno, dok će Real igrati u sastavu Navas – Marcelo – Varane – Nacho – Carvajal – Kroos – Casemiro – Modrić – Ronaldo – Benzema – Bale.

Mi danas definitivno očekujemo golove, a kvota za tip „GG3+“ iznosi 1.55 u ovom trenutku.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje