petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

I deseto pojačanje u turskom klubu

Posle dolaska devetorice igrača o čemu smo već pisali na linkovima osam pojačanja  i nguemo ekipa turskog prvoligaša Kayserispora angažovala je i deseto pojačanje u ovom prelaznom roku, u klub je stigao Ryan Mendes fudbaler francuskog Lila.

Ryan Mendes započeo je svoju karijeru u francuskom Avru odakle 2012-te godine prelazi u Lil, za šta su ga preporučile dobre partije(92 meča,22 gola i 8 asistencija) u ovom francuskom drugoligašu, vrednost transfera iznosila je 3 miliona evra. Naredni period ovaj krilni napadač proveo je u Lilu za koji je odigrao 74 meča uz 9 golova i 6 asistencija, osim prvog dela sezone 2015/16 koji je proveo na pozajmici u Notingem Forestu. Nastupa za reprezentaciju Zelenorstskih ostvra (Cape Verde) za koju je odigrao 22 meča i postigao 5 golova.

Dovedena pojačanja već su počela da se isplaćuju Kayserisporu jer je za vikend savladan velikan turskog fudbala Fenerbahce sa čak 4:1,a strelac dva gola bio je Vural koji je upravo sada doveden, čak osmorica pojačanja nastupilo je u ovom meču!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje