četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajons – Hjuston Teksans – Najava meča

Korak napred, nazad dva. Tako bismo nazavali ovu NFL sezonu koja nije bila nikad gora. Koronavirus, učestale povrede i još mnogo toga su umnogome uticale na ishod utakmica, a samim tim i na naš procenat pogođenih i promašenih tipova. Daleko od toga da smo zadovoljni, i u skladu sa tim nešto mora da se menja. S ozbirom da smo ušli u drugu polovinu sezone napravljen je presek, a on izgleda ovako:

Igrači: 26/41 pogođenih tipova 63%
Fiksevi: 24/56 pogođenih tipova 42%

Da, i za nas je ovo iznenađujuće, jer je jači procenat pogođenih tipova na igrače. Verujte da je vraški teško pogoditi igrača u NFL-u i ne može se porediti sa NBA. U skladu sa tim uz svaku najavu NFL utakmice ide predlog fiks i predlog igrača, a vi odlučite šta vam se čini boljim.


Dan zahvalnosti u Americi sa sobom sada već tradicionalno donosi tri NFL utakmice. Zaista, ovo je praznik fudbala i treba ga iskoristiti. Program odvaraju Detroit Lajonsi koji će na svom stadionu ugostiti Hjuston Teksanse. Kladionice su blgau prednost dale Hjustonu sa kvotom 1,65, a to je produkt očajne utakmice Detroita protiv Karoline na kojoj nisu postigli poen. Egal je ovo meč ako nas pitate, i po svemu sudeći biće izuzetno zanimljiv.

Detroit Lajonsi:

Detroit je razočarao prethodne nedelje i potvrdio da je luzerska ekipa do srži. Zaista, imali su lepu šansu da pobedom nad Karolinom koja je suočava sa velikim problemima kada su povrede u pitanju. Na toj utakmici Karolina je igrala sa rezervnim kvoterbekom, imala dosta problema u odbrani, a Detroit je izgubio sa 20:0. Činjenica je da nije sjajno stanje ni u Detroitu, ali ono su morali da pobede. Sada su na skoru 4-6 i kako stvari stoje otišla im je još jedna sezona.

Glavni trener Met Patriša je pod velikim pritiskom i apsolutno ne bi bilo iznenađenje kada bi dobio otkaz na kraju sezone. Bivši defanzivni koordinator Nju Inglanda je u Detroit došao kao veliko pojačanje. Smatralo se da će svojim znanjem pojačati odbrani i uvesti neke promene u napadu, a rezultata nije bilo. Detroit je ista stara ekipa koja ima potencijala, ali nikako da urade nešto veliko.

To je velika šteta za ovaj veliki tim, jer nisu iskoristili stanje unutar divizije koje je bilo više nego povoljno. Oni su i dalje u trci za Wild Card rundu, ali biće vraški teško da obezbede to mesto.


Hjuston Teksansi:

Hjuston je u ovom trenutku nagazna mina za sve koji igraju protiv njih. To se posebno odnosi na timove koji imaju plej of ambicije, kao na primer Nju Ingland koji je za mnoge neočekivano izgubio u nedelju. Hjuston je odavno izgubio svaku šansu za plej of, promenili su glavnog trenera u sred sezone i sada igraju maksimalno rasterećeno. Takve ekipe su najgore za protivnika, jer nemaju šta da izgube. U takvim situacijama igra se iznad svih očekivanja i beleže pobede.

Kvoterbek Hjustona Dešon Votson radi sjajan posao. Napad Hjustona je uglavnom produktivan i kada bi mu odbrana samo malo pomogla, skor Hjustona bi sigurno bio mnogo bolji.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde će po svemu sudeći biti poena, jer se sastaju dva više nego solidna napada, i veoma loše odbrane.

– Detroit je u totalu 27. odbrana lige koja u proseku dozvoli 397,4 osvojena jarda i prima 27,7 poena.

– Detroit je 25. odbrana lige po branjenju pas igre koja u proseku dozvoli 258,4 jarda. Po pasu dozvoljavaju 7,6 jardi.

– Detroit je 30. odbrana lige po branjenju trčanja koja u proseku dozvoli 139 jardi po utakmici.


– Hjuston je u totalu 31. odbrana lige koja u proseku dozvoli 411,7 jardi i prima 27,5 poena u proseku.

– Hjuston je 22. odbrana lige po branjenju pasa koja u proseku dozvoli 252,4 jarda. Po pasu dozvoljavaju 7,9 jardi.

– Hjuston je poslednja odbrana lige po branjenju trčanja koja u proseku dozvoli 159,3 jarda.


Iz ovoga se može zaključiti da su ove odbrane kranje skromne i da se protiv njih može igrati.

Još jedan razlog za igranje overa jeste Detroit koji prethodne nedelje nije postigao nijedan poen. Neko nepisano pravilo kaže da kada jedan tim ima tako lošu utakmicu, po pravilu u sledećoj edođe do eksplozije. Malo smo se bavili statistikom i došli do podatka da je samo tri puta od 13 slučajeva kada jedan tim postigne manje od 10 poena na utakmici u sledećoj nije postigao barem 20. To svakako ohrabruje i mi pratimo taj trend.

Over kao kuća po nama i treba igrati over u svim opcijama.

Što se igrača tiče ovde predlažemo trkača Detroita Dendra Svifta koji se vraća nakon pauze zbog potresa mozga. Ubedljivo je najbolji trkač Detroita i ako protiv najgore odbrane od trčanje ne bude imao dobru partiju onda je Detroit u problemu.

Predlog za klađenje: Više od 51,5 poena
Predlog ugrač: Deandre Svift više od 57,5 istrčanih jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje