petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – Čikago Bersi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Praznično je raspoloženje danas u Americi. Danas je Dan zahvalnosti u Americi i NFL nas časti sa tri utakmice. Mi ćemo najaviti sve tri uz nadamo se dobre konačne ishode.

Programa otvaraju divizijski rivali Detroit Lajonsi i Čikago Bersi. Posle 11 odigranih kola Detroit ima 10 poraza i 1 remi. Da, po rezultatima jesu najgora ekipa u ligi, ali po igri i ne baš. Znalo se da će ove sezone biti rasulo u Detroitu, jer je otišao trener, a sa njim i generalni menadžer. Promenili su kvoterbeka posle sto godina i sada su u fazi stvaranja novog tima.

Malerozan je ovaj tim tu nema šta. Mogli su bez ikakvog preterivanja da dobiju 3-4 utakmice, ali u onim poslednjim sekundama su primali poene i na kraju gubili utakmice. Ono na čemu im treba čestitati jeste borbernost do poslednjeg trena utakmice uprkos očajnom stanju rezultata.

Bersi sa druge strane izgledaju na tabeli bolje, ali i tamo mnogo toga smrdi. Pred ovu utakmicu izašla je informacija da će glavni trener Met Negi uskoro dobiti otkaz. Sam Negi je to demantovao, ali sigurni smo da mu nije bilo prijatno da se pravda i govori kako je sve ok.

Bersi tonu li tonu. Realno gledano Negi je zaslužio otkaz još prošle sezone, ali Bersi su nekako uspeli da se domognu plej ofa i tako zamaskiraju sve probleme. Sada su problemi toliko veliki da svaki ko bar malo prati Berse zna da mora nešto da se menja.

Ruki kvoterbek Džastin Filds je ubačen u vatru. Igra toplo hladno, a mnogi će se složiti da mu je sam trener dosta otežao umesto da mu olakša. Bilo kako bilo Bersi su spremni na rekonstrukciju. Ono što je dobro po Negija je to da Bersi u svojoj istoriji koja datira preko 100 godina nikada nisu menjali trenera u toku sezone, pa može biti miran.

Predlog za klađenje:

Po svemu sudeći Džared Gof startni kvoterbek Detroita se vraća na teren, što je dobra stvar. Sa njim ovaj tim ima bar neko iskustvo igrao ga mnogi kritikuju za igru koju prikazuje.

Ako će nekad Detroit da pobedi onda će to biti ova utakmica. Zasita, mora im se nekad vratiti za sve one srceparajuće poraze koje su doživljavali. Mnogo je toksičnih stvari oko Bersa i to će se odraziti na igru bez ikakve sumnje.

Ovo je ipak divizijsko rivalstvo, a i ova sezona je pokazala da svako svakoga može da pobedi bez ikakvih izuzetaka. Ako bi Detroit pobedio, da moglo bi se smatrat iznenađenjem, ali ne ogromnim.

Predlog za klađenje: Detroit više od 18,5 poena 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje