utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Deveti u nizu “GG3+“ se plaća kvotom 2,40!

Ekipe Real San Andres i Union Magdalena sastaće se u ponedeljak uveče, sa početkom od 21 čas, a taj meč biće odigran u sklopu 16. kola kolumbijske Primere B.

Real San Andres se uoči ovog duela nalazi na 10. poziciji sa 19 osvojenih poena, jer je od početka sezone zabeležio 6 pobeda, 1 remi kao i 8 poraza.



Union Magdalena, sa druge strane, ima skor od 8 pobeda, 4 remija i 3 poraza, pa tako i 28 bodova, zbog čega na ovaj meč stiže kao trenutni lider na tabeli.

Međusobne utakmice: Real San Andres – Union Magdalena (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovih međusobnim utakmicama, trebalo bi napomenuti da su u poslednje tri i po godine i Real San Andres i Union Magdalena bili veoma raspoloženi za postizanje golova. Na ukupno 8 susreta, odigranih tokom tog perioda, mreže su se zatresle 37 puta, tj. u proseku čak 4,6 puta po meču.

Zahvaljujući tome redovno su prolazili “GG“ (1,75) i “3+“ (2,05), a isti slučaj je bio i sa kombinacijom tih tipova, “GG3+“, koja se danas plaća odličnom kvotom 2,45.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje