petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Dibirov: Deo mene će zauvek ostati u Vardaru

Nakon odluke vlasnika kluba, Sergeja Samsonenka da od naredne sezone više ne finansira RK Vardar, očekuje se da mnogi igrači tokom leta napusti redove makedonskog prvaka.

Jedan od njih će zasigurno biti i „miljenik“ publike koji dugi niz godina nosi „crveno-crni“ dres, Timur Dibirov koji se oglasio povodom novonastale situacije u klubu.

„Sve što smo znali o ovome bilo je samo nagađanje. Navikao sam da verujem samo proverenim informacijama sa zvaničnog sajta kluba. Bili smo sigurni da je u Vardaru sve normalno. Ova odluka je za nas bila brza i neočekivana. Primili smo poziv u zajedničkoj grupi. Tamo nam je direktor kluba Davor Stojanovski ispričao vest o završetku projekta Vardar na kraju ove sezone. To nas je iznenadilo. Ipak, šta mi možemo tu, profesionalni sport zahteva ozbiljna finansijska ulaganja. Život ide dalje, možda postoje objektivni razlozi da se ovo desi, ali moj posao nije da ga istražujem. Sergej Samsonenko se još nije sreo sa nama, ali verujem da će se to dogoditi uskoro“, rekao je ruski reprezentativac i zatim dodao:

„Mi smo profesionalci. Dogovorili smo se da ispunimo sve naše obaveze i nadamo se da će klub učiniti isto. Imamo dva dvoboja protiv PIK Segeda i učinićemo sve da obezbedimo plasman na F4, mada će nakon ovakvih vesti to psihološki uticati na nas. Svi igrači su rekli da neće otići iz kluba pre kraja sezone. Bilo bi glupo kad bi stigli ovde, da ne uradimo ništa u najvažnijem meču na kraju ovog puta. Poslednji meč će biti 25. aprila pred najboljom publikom na svetu. Sve karte se prodaju i ne smemo dozvoliti da ne igramo ovu utakmicu najbolje što znamo. Meni i mojoj porodici Vardar je pružio najbolje i najsrećnije godine. Otići ću sa suzama u očima, ali to je sport. Znam da ću u Vardaru ostaviti jedan deo sebe“, zaključio je Dibirov.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje