petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dijego Kosta ostaje u Londonu

Menadžer londonskog Čelsija Antonio Konte izbacio je Dijega Kostu sa spiska igrača koji će nastupiti na gostujućoj utakmici protiv aktuelnog šampiona Lestera.

Kako se navodi, ovu odluku Konte je doneo nakon rasprave sa najboljim strelcem njegove ekipe, koji se žalio na jake bolove u ledjima. Nakon što je medicinsko osoblje izjavilo da ne postoje ikakve fizičke smetnje, menadžer “Plavaca“ je prihvatio taj stav, što je izazvalo ogroman gnev kod brazilskog napadača.

Možda još veći problem za ekipu iz Londona predstavlja činjenica da se za Brazilca zainteresovao jedan klub iz Kine, koji mu predlaže zaradu od 30 miliona funti godišnje, ukoliko predje u njihove redove. Iako rukovodstvo Čelsija ne planira da pusti Kostu, postoji veliki strah da on, zajedno sa njegovim agenton raskine ugovor. Kako pišu neki britanski mediji, agent Dijega Koste već se nalazi u Kini gde vodi pregovore sa nepoznatim klubom.

Dijego Kosta učestvovao je na 19 od ukupno 20 premijerligaških utakmica Čelsija u tekućoj sezoni, a postigao je 14 golova i upisao 5 asistencija. Zbog tog učinka postao je najbolji strelac njegove ekipe, ali i najbolji strelac lige.
Bez sumnje, ovaj izostanak predstavljaće ogroman problem ekipi iz Londona, koja se trenutno nalazi na liderskoj poziciji, sa 5 bodova više od drugoplasiranog Liverpula.

Utakmica protiv Lestera odigraće se od 18 časova i 30 minuta, po našem vremenu, na stadionu King Power.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje