četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đereu titula na Sardiniji!

Srpski teniser Laslo Đere osvojio je drugu ATP titulu u karijeri. Đere je slavio na turniru u Kaljariju, a u velikom finalu je savladao Italijana Marka Ćekinata, rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:3) 7:5.

Početna nervoza je viđena na obe strane, jer su teniseri podelili po brejk. Nakon toga je usledila jedna ujednačena borba, bez mnogo prilika za brejk. Prema dešavanjima na terenu, prvi set je očekivano otišao u taj brejk u kom je Đere bio mirniji i osvojio ga sa 7:3.

Drugi set je doneo još veću borbu, ali i još više nervoze. Đere je imao bolje otvaranje, jer je prvi došao do brejka, ali se Ćekinato brzo vratio. To je bio period u kojem je Ćekinato bio bolji igrač, ali nikako nije uspeo da napravi prelomni potez. Svaki servis gem Đerea je bio dramatičan, ali je Srbin na sjajne načine uspeo da se izvlači iz nezgodnih situacija. U međuvremenu se pojavila povreda, ali to ga nije omelo u igranju. Đere je nastavio da se bori i u 12. gemu je uspeo da kazni protivnika za propuštene šanse, brejkom koji mu je doneo pobedu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje