četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković bez medalje u singlu

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji medalju u singl konkurenciji na olimpijskom turniru u Tokiju. Đoković je u meč za bronzu poražen od Španca Pabla Karenja Buste rezultatom 2:1, po setovima 6:4 6:7 (6:8) 6:3.

Borba je bila prava rovovksa i trajala je dva sata i 48 minuta. Pobedio je igrač koji je bio svežiji, a to je svakako bio Karenjo Busta.

U prvom setu ključni detalj bio je peti gem, kada je Busta nakon što je u dva navrata spašavao brejk lopte došao do brejka i priveo prvi set kraju.

Drugi set donosi serverski obračun. I jedan i drugi su servirali sjajno, a statistika kaže da nije viđena brejk lopta. U skladu sa tim otišlo se u taj brejk koji je takođe bio dramatičan. Đoković je poveo sa 4:1, zatim se Busta vratio na 4:4, no u onim ključnim trenucima Đoković biva sigurniji i izjednačuje na 1:1.

Treći set takođe donosi veliku borbu. Na startu seta Đoković je imao brejk loptu da možda i slomi otpor protivnika, ali Busta pronalazi servise i vadi se iz nezgodne situacije. Nakon toga intezitet igre Đokovića pada, što Busta koristi i pravi ispostaviće se ključni brejk. Od tog trenutka Španac se skoncetrisao isključivo na svoj servis i u tome je bio veoma dobar, jer do kraja meča nije pružio brejk loptu.

Na kraju, Busta zasluženo osvaja bronzu, a Đoković će imati priliku u miks dublu sa Ninom Stojanović da dođe do odličja u Tokiju.

Povezani članci

1 komentar

  1. Djokovic je je jedan ovican DJOKA!
    Samo kad za sebe igra onda moze i hoce.UPROPASTIO JE ONO JADNO DETE STO GA OSTAVI BEZ SANSE DA SE BORI ZA MEDALJU A ONA NISTA NIJE KRIVA STO JE DJOKA ISPAO IDIOT PRED ONIM KARILJOM.
    Jeb..a ga tasta i njene MINIHIDROELEKTRANE…SRAM TE BILO DJOKOVICU SRAM TE BILO BRE!!!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje