petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković rutinski do četvrtfinala Sinsinatija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtifnale Sinsinatija, Mastersa koji se ove sezone igra u Njujorku. Đoković je u osmini finala savladao domaćeg tenisera Tenisa Sandgrena rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:4.

Današnja izvedba Novaka Đokovića je bila mnogo bolje od one iz meča drugog kola. Đoković je mnogo bolje servirao, mnogo bolje riternirao i to se odrazilo na rezultat.

Već na samom startu meča Đoković je došao do brejka, i već tada se moglo videtu kom smeru će ići meč. Sandgren se dosta mučio sa riternom Novaka Đokovića koji je do kraja seta napravio još jedan brejk za sigurnih 6:2.

Sličan scenario je viđen i u drugom setu. Đoković u ranoj fazi seta pravi brejk za vođstvo od 2:0. Serveri su držali čvrsto servis sve do rezultata 4:3. U osmom gemu drugog seta Đoković je imao blagi pad u igri, što je Sandgren zamalo iskoristio. Amerikanac je imao tri brejk lopte, ali nije uspeo da napravi brejk. Nakon toga usledila kazna u vidu brejka koji je Đokoviću automatski doneo pobedu i plasman u četvrtfinale.

U četvrtfinalu Đoković će igrati protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa.

Ostali rezultati:

Medvedev – Bedene 6:3 6:3
Štruf – Gofan 6:4 3:6 6:4
Agut – Hačanov 4:6 6:3 6:2
Opelka – Beretini 6:3 7:6 (7:4)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje