petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković sa maksimalnih 3:0 do polufinala Australijan opena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon što je pobedio Kanađanina Miloša Raonića. Đoković je posle skoro tri sata efektivne igre slavio sa 3:0, po setovima 6:4 6:3 7:6 (7:1).

Još jedna rutinska pobeda za Đokovića koji je i danas dominirao u svim segmetnima igre. Posebno se ističe njegov ritern koji je danas pravio velike probleme Milošu Raonića. Đoković je za ceo meč stvorio 16 brejk lopti, što jasno pokazuje koliko je bio dobar na riternu.

U prva dva seta Đokoviću je bilo dovoljno po brejk za sigurnih 2:0. U trećem setu došlo je do očiglednog pada u igri Đokovića, ali to Raonić nije iskoristio. Igralo se gem za gem veoma brzo, te je treći set otišao u taj brejk. U taj brejku nije bilo nikakvih problema za Đokovića, jer se opet pojavio njegov ritern. Raonićev servis je bio više nego dovoljan, ali prosto Đokovićev ritern je bio bolji. Srpski teniser je napravio tri mini brejka i na kraju taj brejk osvojio sa ubedljivih 7:1.

Đoković se plasirao u novo polufinale Australijan opena, a tamo ga čeka večiti rival Rodžer Federer koji je nešto ranije savladao Tenisa Sandgrena.


Fotografija je preuzeta sa: https://ausopen.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje