subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković se vratio pobedom!

 

Srpski teniser Novak Đoković vratio se u stilu na teren posle višemesečne pauze na Kujong Klasiku pobedom nad Dominikom Timom sa 2-0, po setovima 6-1 6-4.

Da Đoković ima još mnogo toga da pokaže videli smo u prvom setu koji je Novak dobio sa 6-1 furioznom igrom kao iz najboljih dana. Na kraju prvog seta on je imao svega tri neiznuđene greške, a protivniku je servis oduzeo čak tri puta.

U drugom setu Tim se malo konsolidovao posle šokantnog početka.
Obojica su suvereno držali svoj servis sve do rezultata 4-4 kada je Tiem krenuo u napad i imao tri brejk lopte. Ipak , Đoković je uspeo da spasi sve tri brejk lopte i tako preneo pritisak na Tima koji nije mogao to da iznese, pa je Đoković napravio brejk već u sledećem gemu i tako meč priveo kraju.

Čini se da je Novak doneo pravu odluku napravivši tako dugu pauzu, jer je konačno mogao da igra bez bola i to se dalo primetiti posebno kada je servirao.

Od ostalih rezultata sa Kujong klasika treba istaći pobedu Metjua Ebdena nad Marinom Čilićem sa 2-1, po setovima 6-7 (7-3) 6-4 7-5, kao i pobedu Markosa Baghdatisa nad Kevinom Andersonom sa 2-1, po setovima 6-4 3-6 6-3.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje