Advertisement
MaxBet

US Open je uveliko u toku, a ono što je do sad obeležilo ovogodišnje izdanje jesu paklene temperature na koje se igrači nisu baš privikli. Videli smo mnogo predaja, fizioterapeuti su imali dosta posla, a sve to nam to govori da su uslovi u Njujorku baš teški.

Ono na šta smo mi hteli da vam skrenemo pažnju jesu današnji uslovi koji će takođe biti specifični. Naime, ako prognoza BBC-a ne laže danas je u Njujorku najavljena kiša, a šanse da će ona pasti idu i do 50%. Dakle, kiša će gotovo sigurno pasti što znači da će doći do prekida, ali pošto US Open ima dva terena koja imaju krov velika većina mečeva će se odigrati.

Mi smo upravo hteli da vam skrenemo pažnju na te mečeve koji će se evenutalno igrati u zatvorenom uslovima.

Ono što treba da znate jeste da kada se krov zatvori tereni postaju još brži, a loptica dobija niži odskok. To svakako odgovara igračima koji imaju moćan prvi servis. Vetar nema nikakav uticaj tako da su to idealni uslovi za servere.

1)Rafael Nadal igra meč protiv Karena Kačanova igrača koji se baš oslanja na prvi servis i vrlo ravne udarce. Njihov meč je postavljen kao drugi odmah iza duela koji će igrati Sloan Stivens i Viktorija Azarenka.

Kačanov je u Torontu pokazao da može da igra protiv Nadala, a uslovi su bili slični samo nije bilo krova. Nadal iako je prošao lagano u treće kolo nije blistao, a nije imao adekvatnog protivnika koji će biti prava provera. I protiv Ferera i protiv Pospišila je prikazao određene slabosti na servisu tako da se protiv njega može igrati. Najveća šansa da dobijete Nadala na grend slemovima jesu ove uvodne runde, jer on iz kola u kolo diže svoju formu.

Dakle, Kačanov ima šansu, dobro igra i ne boji se Nadala što je možda i najbitnije tako da ne bi bilo loše da se proba neki over, ili da Kačanov uzima set.

2) Sestre Vilijams će otvoriti večernji program na Artur Ešu. Njih dve su bez ikakve sumnje igračice koje imaju najjače servise na WTA turu, a o njihovoj jačini udarca svakako ne treba trošiti reči. Veoma se dobro znaju, igraju pred domaćom publikom, biće emocija, uslovi kao stvoreni za obe pa sve navodi na over.

3)Miloš Raonić i Stan Wawrinka će igrati treći meč na novom Lui Armstrong stadionu koji je od ove sezone dobio i krov. Pitanje je da li će kiša pasti tokom njihovog meča, ali ako padne to je samo plus za over gemove koji se nameću u ovom meču. Raonić je jedan od jačih servera na turu, a i Vavrinka ima čime da se diči.
Produženi set ( taj brejk, ili više od 10,5 gemova) je viđen na svih šest mečeva koliko su do sad odigrali što jasno govori u kakvom smeru idu njihovi mečevi.

NAPOMENA:

Ovo nisu konkretni predlozi za klađenje već vam samo skrećemo pažnju na uslove koji vladaju u Njujorku, i koji će vladati nakon što se zatvori krov što će vrlo verovatno biti slučaj u narednih 2-3 dana, jer prognoza kaže da će biti kiše.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.