Advertisement
MaxBet

Anadolu Efes je za ovu sezonu pripremio kompletno drugačiji roster u odnosu na prethodnu. Pitamo se, dokle može da dogura ova ekipa u Evroligi?

Po oceni evropskih kladionica, oni se nalaze na 8. mestu po kvotama koje prezentuju mogućnost osvajanja Evrolige. U neku ruku, ovo možemo tumačiti kao najveće šanse da zauzmu 8. mesto u prvoj fazi Evrolige.

Dakle, rangirani su u gornjem delu tabele koji znači plasman u play off, što je vrlo realno kakav su roster uspeli da formiraju.

Ataman je došao na polovini prethodne sezone i nije bilo mnogo prostora za korekciju sastava koji je Perasović ostavio iza sebe. Otarasio se nekolicine diskutabilnih igrača, a doveo proverene.

DunstonSimon i Motum su jedina zvučna imena koja će igrati i ove sezone za istanbulski klub. Došao je Larkin koji je odigrao solidnu sezonu u Bostonu. Njegova konkurencija biće Vasa Micić koji je takođe imao odličnu sezonu u Žalgirisu. Stigli su i Anderson, Beaubois, Pleiss i Moerman koji svojim iskustvom mogu enormno mnogo da pruže ove sezone.

Efes zaista deluje interesantno sa pomenutim igračima, a dovođenjem ovakvih igrača, pokazuju velike ambicije kluba, tako da bi sve osim plasmana u play off Evrolige bilo razočarenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.